Basisbehandeling
Wij bieden een zeer uitgebreide basisbehandeling om de gezichtshuid weer helemaal op te frissen. 
De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een masker en een gezichts-, hals-, decolleté- en schoudermassage. Om de huid te hydrateren en te vitaliseren wordt een ampul met geconcentreerde werkstoffen aangebracht. 

Bindweefsel behandeling
Leeftijd, weersinvloeden en stress kunnen de elasticiteit en het vochtgehalte van je huid verminderen. Daardoor ontstaan er rimpeltjes en krijgt de huid een vale teint. We kunnen dit herstellen door de huid te activeren. Afgestemd op je huidtype krijg je een masker, een massage en worden de juiste werkstoffen toegevoegd. Daarnaast krijg je een advies voor goede dag- en nachtverzorging.
Acne behandeling 
Er zijn twee verschillende vormen van acne: de hormonale en de bacteriële. Die laatste vorm kan samenhangen met de voeding. In dat geval krijg je van ons een voedingslijst mee. Voor de behandeling zelf gebruiken we Hayoun-producten. De poriën worden geopend en de doorbloeding geactiveerd met een diep reinigende lotion. Daarna krijg je een lichte peeling. We sluiten af met een masker.

Facelift massage 
Kan worden toegepast om rimpeltjes weg te werken of om de vermoeide en overgevoelige huid te op te frissen. We activeren het bindweefsel doormiddel van drukpuntmassage. Deze massagetechniek, die ook wel Shiatsu wordt genoemd, komt oorspronkelijk uit China. Shiatsu is de voorloper van de accupunctuur. Deze methode heeft al eeuwen zijn waarde bewezen.
Gezichtsbehandelingen
Sinds een aantal jaren maken wij gebruik van vaste merken welke bij ons hoog aangeschreven staan. De producten van deze leveranciers worden met uiterste zorg gemaakt voor alle verschillende huidtypen. Onze salon heeft voor ieder huidtype een eigen behandeling. Tijdens een intakegesprek stelt een van onze specialisten welke verzorging het beste bij jouw huid past.

Droge huid
Het kenmerk van dit type huid is een te kort aan vet en/of vocht. Ze vervelt makkelijk en heeft minder weerstand tegen de verschillende weersomstandigheden. Er ontstaat sneller een vermoeide teint en er vormen zich makkelijker rimpels, vooral rond de ogen.

Gevoelige huid
Reageert net als de droge huid heftig op invloeden van zon, kou, regen en wind. De huid ziet er rood en geïrriteerd uit. Vaak is ze dunner en vertoont verwijde adertjes. Goede verzorging stelt hoge eisen. De gebruikte producten mogen geen geur- en kleurstoffen bevatten.
Huidtypen
In onze salon hangt altijd de heerlijke rustgevende geur van essentiële oliën die wij gebruiken voor aroma therapie. Bij deze behandeling wordt u in drie stappen verwend.

Stomen 
Om je lekker op te kikkeren krijg je een stoombad. Daarbij heb je de keuze uit tal van oliën, al naar gelang je wensen. 
Zo brengt mandarijnolie je tot rust, geeft rozemarijn je werklust en is eucalyptus goed tegen verkoudheid.

Massage 
Hierbij wordt een compositie van drie oliën gebruikt. Door de massage komen de helende stoffen direct in je bloedbaan. Je lichaam kan zich optimaal ontspannen, zodat je jezelf na afloop als herboren voelt.
Aromatherapie
Algen behandeling
Het is al lang niet meer zo dat alleen vrouwen zorg aan hun uiterlijk besteden. Tegenwoordig komen ook mannen regelmatig om zich bij ons te laten behandelen.

Al onze behandelingen zijn dan ook zowel voor vrouwen als voor mannen. Omdat de structuur van de mannenhuid anders is opgebouwd dan die van de vrouw, worden onze behandelingen daarop aangepast. 

Je kunt altijd bij ons binnenlopen voor een gezichtsreiniging, ontharen of advies over producten.
Behandeling van de herenhuid
Harsen 
Deze relatief goedkope wijze van ontharen wordt door ons snel en professioneel uitgevoerd. Wij bieden een snelle en professionele werkwijze, zodat je minder pijn voelt en vlug weer buiten staat. 

Manicure of pedicure 
Je handen zijn het visitekaartje van je lichaam. Je kunt ze bij ons heerlijk laten verzorgen. Je nagels worden gevijld en gepolijst, je nagelbed verzorgt. Veel mensen vergeten dat ook je voeten een goede verzorging nodig hebben.

Epileren en verven 
Lichtere wimpers en wenkbrauwen maken je gezicht minder expressief. Verven van wimpers en wenkbrauwen is een goede manier om meer karakter in je gezicht aan te brengen. Uiteraard voeren wij deze behandeling, evenals het modelleren van wenkbrauwen, snel en vakkundig uit.

Korte gezichtsbehandeling
Deze behandeling bestaat uit het reinigen, stomen en een lichte peeling. Daarnaast epileren we en sluiten we af met een masker. Deze behandeling duurt een half uur.

Make-up 
Naast een dag- en een avondmake-up bieden we ook speciale bruidsmake-up. Want bij een geslaagde trouwdag hoort een goed verzorgd uiterlijk. Eerst overleggen we welke stijl je prefereert. Om te kijken wat je mooi vindt, wordt eerst een proefmake-up aangebracht, zodat je op de grote dag zelf snel en efficiënt kan worden opgemaakt.

Kleine behandelingen
Elektrisch epileren 
Een ontharingsmethode die in vrijwel alle gevallen definitief afrekent met overtollige haargroei. Er wordt een dun steriel naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een stroomstootje vrijkomt dat het haarzakje vernietigt.
Definitief ontharen
Massages 
In onze salon passen wij een ontspannende lichaamsmassage toe. Dit is een unieke manier om stress weg te werken en het welzijn van je lichaam te bevorderen. Het is tevens mogelijk alleen de rug/schouderpartij te behandelen. 
Informeer naar de mogelijkheden.

Reiki
Een vorm van therapie waarbij via handoplegging energie wordt overgegeven. Een van onze medewerkers legt haar hand op een gedeelte van het lichaam, waardoor een stroom van helende energie wordt opgewekt. Hierdoor wordt het lichaam in balans gebracht en het immuunsysteem versterkt. Maar Reiki is natuurlijk ook een manier om gewoon heerlijk te ontspannen.
Lichaams behandelingen
Speciale behandelingen:

Gezichtsbehandelingen 75 min. M/V € 57,75
Bindweefsel verstevigende behandelingen € 80,00
Korte gezichtsbehandeling € 31,50
Acne behandeling € 60,50

Manicure/ pedicure € 20,00 en € 25,00
Elektrisch epileren € 8,50 (per 5 minuten)
Epileren/verven tussen € 14,00 en € 20,00
Make-up  tussen € 26,25 en € 42,00
Massages tussen € 34,00 en € 55,00
Prijslijst
Algenmasker
Gecombineerd met klei en zeeplanten hebben algen een revitaliserende werking op de gezichtshuid. 
Een algenmasker is zeer geschikt om je gezicht te reinigen en om een slappe huid te verstevigen. 
Ook mensen met een rokershuid en mannen met 
grove huidstructuur kunnen baat hebben bij een algenmasker.
Harsen:

Harsen in het gezicht v.a. € 10,50
Hele benen harsen € 35,00
Onderbenen harsen € 24,00
Hele benen + liezen harsen € 46,20
Liezen harsen € 19,50
Brazilian liezen harsen € 30,00
New-York style liezen harsen € 22,00
Oksels harsen € 15,75
Rug/borst harsen € 30,50

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen naar 010 - 4134210.

Betaling is bij ons alleen mogelijk via pin of creditcard
Vermoeide huid
Overmatig zonnebaden en zware geestelijke arbeid geven de huid een uitgeputte en vale uitstraling. Bij dit huidtype is een intensieve verzorging nodig die volledig in het teken staat van de regeneratie van de huid.

Onzuivere huid
Een verhoogde talg productie bevordert glans, ontstekingen en puistjes. Voor een frisse, zuivere teint is het belangrijk om de huid anti-bacterieel te verzorgen, de talg afscheiding te reduceren en de poriën te verfijnen.

Oorreflex zone massage 
Er bestaat een wisselwerking tussen de huidsegmenten, spieren, bloed- en lymfevaten, botten en inwendige organen. Door speciale massagetechnieken, zoals de oorreflex zone massage, kunnen we de organen beïnvloeden, waardoor deze beter gaan functioneren. Deze wijze van behandelen werkt behalve ontspannend ook zeer therapeutisch.
Burg. van Walsumweg 516  -  3011 MZ Rotterdam  -  010 413 42 10  -  info@schoonheids-salon.nl